Alkohol
Zacapa XO 25r. 40% 0,7L
Rumy Zacapa Centenario sú v Guatemale vyrábané destiláciou z fermentovaného čistého panenského sirupu cukrovej trstiny. Zrejú systémom solera v nadmorskej výške 2 333 m n m. v sudoch z bieleho dubu, v ktorých zrel predtým bourbon - Sherry Pedro Ximenez, ale tiež portské, koňak alebo tokajské víno. Destiléria sa pýši tým, že ich pláže sú pre produkciou cukrovej trstiny najlepším miestom na svete. Vďaka kombinácií mikroklímy, pôdy a teploty tomu nasvedčuje aj kvalita vstupu. Keď príde čas na kvasenie, destiléria používa vlastný kmeň kvasiniek získaných z ananásu. Tieto kvasinky produkujú špecifickú arómu typickú pre rumy Zacapa Centenario. Na celý tento proces dozerá Master Blender, jedna z troch žien, ktoré v potravinárskom priemysle dosiahli tieto pozície. Dodávateľ/Distribútor: Jozef Korman MLYN
Krajina pôvodu: Guatemala Obsah alkoholu: 40,0 obj.%
Krajina pôvodu: Guatemala Obsah alkoholu: 40,0 obj.%